Burlane-Jgheaburi.ro » Despre Promax Industries

Fabrica "pe roti" de jgheaburi si burlane

Firma Promax Industries este distribuitor oficial pe Europa de Est a jgheaburilor si burlanelor din aluminiu marca Gutalu!

Cu peste 60 angajati si domenii diferite de activitate, grupul de firme PROMAX surprinde inca o data cu o noua tehnologie si chiar o noua afacere cu potential urias! Pentru prima data in Romania aveti la dispozitie un sistem revolutionar de fabricare si montare a jgheaburilor la fata locului, fiind si carligele de sustinere sunt ascunse, asigurand clientului beneficii maxime - clientul plateste doar dimensiunea reala fara a mai suporta piederi colaterale.

Acest produs este conceput pentru a rezolva cele mai complexe solicitari.

Productia revolutionara si sistemul de instalare sub marca Gutalu este la ora actuala cel mai comun sistem folosit in intreaga lume, inlocuind metodele traditionale de confectionare si instalare a jgheaburilor. Aspectul estetic, materialele de inalta calitate si nu in ultimul rand respectul fata de mediu, toate acestea fac din acest produs unul dintre cele mai bune solutii pentru colectarea si evacuarea apei de ploaie.

Oferim solutia completa pentru profesionisti!